Copii cu autism

FORUM INFORMATIONAL PENTRU RECUPERAREA COPIILOR CU AUTISM
 
AcasaAcasa  PortalPortal  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Rugaciune...

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
anasperanta
Admin
avatar

Mesaje : 679
Data nasterii : 18/06/1974
Data de inscriere : 30/07/2010
Varsta : 44

MesajSubiect: Rugaciune...   Lun 11 Oct 2010 - 5:51

Rugaciune de dimineata scrisa de Parintele Arsenie Boca
Manastirea Prislop din Hunedoara


Doamne Iisuse Hristoase, ajuta-ma ca astazi toata ziua sa ma lepad de mine insumi, ca cine stie din ce nimicuri mare vrajba am sa fac si astfel, tinand la mine, sa Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajuta-mi ca rugaciunea Preasfantului Tau nume sa-mi lucreze in minte mai mult decat fulgerul pe cer, ca nici umbra gandurilor rele sa nu ma intunece, caci iata pacatuiesc in tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii in taina intre oameni, ai mila de noi, ca umblam impiedicandu-ne prin intuneric. Patimile au pus tina pe ochii mintii, uitarea s-a intarit in noi ca un zid, impietrind in noi inimile noastre si toate impreuna au facut temnita in care Te tinem bolnav, flamand si fara haina, asa risipind in desert zilele noastre, umbriti si dosaditi pana la pamant.

Doamne, Cel ce vii intre oameni in taina, ai mila de noi si pune foc temnitei, aprinde dragostea in inimile noastre, arde spinii patimilor noastre si fa lumina sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii in taina intre oameni, ai mila de noi, vino si Te salasluieste intru noi, impreuna cu Tatal si cu Duhul Tau cel Sfant. Caci Duhul Sfant se roaga pentru noi cu suspine negraite, cand graiul si mintea raman neputincioase.

Doamne, Cel ce vii in taina, ai mila de noi, caci nu ne dam seama cat suntem de nedesavarsiti si cat esti de aproape de sufletele noastre si cat ne departam noi prin pacatele noastre.

Ci lumineaza lumina Ta peste noi, ca sa vedem lumina prin ochii Tai, sa traim in veci prin viata Ta. Lumina si Bucuria noastra, slava Tie! Amin.
_________________
Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de Rai.
Sus In jos
http://autism.forumer.ro
ani

avatar

Mesaje : 702
Data nasterii : 28/02/1981
Data de inscriere : 01/08/2010
Varsta : 37
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Lun 6 Dec 2010 - 5:05

Iulia a scris:
''Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi!

Dumnezeule cel mare si laudat, necuprins de gand si de cuvant, care ai zidit pe om cu mana Ta, tarana luand din pamant, si cu chipul Tau l-ai cinstit pe el; Iisuse Hristoase, numele cel preadorit, impreuna cu Parintele Tau cel fara de inceput si cu Preasfantul si Bunul si de viata Faca­torul Tau Duh, arata-Te la robul Tau (N) si-l cerce­teaza, in suflet si in trup, fiind rugat de preamarita stapana noastra, de Dumnezeu Nascatoarea si pururea Fecioara Maria; de sfintele puteri ceresti fara de trup; de cinstitul, maritul, proorocul, inaintemergatorul si Botezatorul Ioan; de sfintii, maritii si intru tot laudatii Apostoli; de cei intre sfinti parintii nostri si dascali ai lumii: Vasile cel Mare, Grigore de Dumnezeu cuvantatorul si Ioan Gura de Aur; de Atanasie, de Chiril, de Nicolae cel din Mira, de Spiridon, facatorul de minuni, si de toti sfintii ierarhi; de sfantul apostol intaiul mucenic si arhidiacon Stefan; de sfintii, maritii si marii mucenici Gheorghe, purtatorul de biruinta, Dimitrie, izvoratorul de mir, Teodor Tiron si Teodor Stratilat si de toti sfintii mucenici; de preacuviosii si de Dumnezeu purtatorii parintii nostri Antonie, Eftimie, Sava cel sfintit, Teodosie incepatorul vietii de obste, Onufrie, Arsenie, Atanasie cel din Aton, si de toti preacuviosii parinti; de sfintii si tamaduitorii fara de arginti Cosma si Damian, Chir si Ioan, Pantelimon si Ermolae, Samson si Diomid, Mochie si Anichit, Talaleu si Trifon si de Sfantul (N), a carui pomenire savarsim si de toti sfintii Tai.

Si da robului Tau (N) somn de odihna, somn trupesc, de sanatate, de mantuire si de viata, tarie sufletului si trupului. Si precum oarecand ai cercetat pe Abimeleh, robul Tau, la via Agripei, si i-ai dat lui somn mangaietor, ca sa nu vada caderea Ierusalimului, si l-ai adormit pe el cu somn intaritor si iarasi l-ai sculat intr-o clipa devreme spre slava bunatatii Tale; inca si pe sfintii Tai, maritii sapte tineri, i-ai aratat vestitori marturiei aratarii Tale in zilele lui Deciu imparatul si prigonitorul, pe care i-ai adormit in pestera trei sute saptezeci si doi de ani si ca niste prunci ce se incalzesc la sanul maicii lor n-au suferit nici o stricaciune, spre lauda si slava iubirii Tale de oameni si spre aratarea si adeverirea nasterii noastre celei de a doua si a invierii tuturor; insuti dar, Iubitorule de oameni imparate, vino si acum, cu pogorarea Sfantului Tau Duh, si cerce­teaza pe robul Tau (N), si-i daruieste sanatate, tarie si buna vartute prin bunatatea Ta, pentru ca de la Tine este toata darea cea buna si tot darul cel desavarsit.

Ca Tu esti doctorul sufletelor si al trupurilor noas­tre, si Tie slava si multumire si inchinaciune inaltam, impreuna si Parintelui Tau celui fara de inceput si Preasfantului si Bunului si de viata Facatorului Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

.....pentru copii care nu pot dormi, poate ar fi bine sa cititi aceasta rugaciune.

Cu drag,IULIA''
Sus In jos
ani

avatar

Mesaje : 702
Data nasterii : 28/02/1981
Data de inscriere : 01/08/2010
Varsta : 37
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Lun 6 Dec 2010 - 5:08

iulia a scris:
''Rugaciuni impotriva framecelor si a duhurilor rele !!
...la mare nevoie ( crize copii!!)


Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra mea si duhurile necurate nu-mi dau pace, dar intru Tine imi pun toata nadejdea si pazei Tale ma incredintez intreg (intreaga), ca Tu cunosti pricina raului care ma bantuie si esti dezlegarea tuturor legaturilor necurate. La Tine toti perii capului meu sunt numarati. De Tine toti demonii stiu si se cutremura. Deci pe Tine Te rog, Doamne, Atotputernicule, sa indepartezi de la mine orice duh necurat si orice rau pierzator de suflet, scotandu-ma pe mine biruitor peste toata facatura diavoleasca, sub acoperamantul dreptei Tale si intru crucea Ta cea atotizbavitoare.


Ca Tu esti intarirea si scaparea noastra in veci, Hristoase Dumnezeule, si Tie slava Iti inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.''
Sus In jos
ani

avatar

Mesaje : 702
Data nasterii : 28/02/1981
Data de inscriere : 01/08/2010
Varsta : 37
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Lun 6 Dec 2010 - 5:10

IULIA a scris:
''..si tot pentru copii nostrii

Rugaciune pentru SPORIREA MINTII


Rugaciune Maicii Domnului "SPORIREA MINTII"

Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, casa pe care Intelepciunea lui Dumnezeu Siesi Si-a zidit-O, datatoarea darurilor duhovnicesti, ceea ce de la cele lumesti la cele dinainte de lume mintea noastra o inalti si pe toti la cunostiinta intelepciunii ii ridici! Primeste aceasta cantare de rugaciune de la noi, nevrednicii robii Tai, care cu credinta si cu smerenie ne inchinam in fata Preacinstitei Tale icoane! Indupleca-L pe Fiul Tau si Dumnezeul nostru sa le dea mai marilor nostri intelepciune si putere, judecatorilor dreptate si necautare la fata omului, pastorilor intelepciune duhovniceasca, ravna si buna paza a sufletelor noastre, invatatorilor smerita intelepciune, fiilor ascultare si noua tuturor Duhul chibzuintei si al evlaviei, duhul smereniei si al blandetii, duhul curatiei si al adevarului. Si acum, maica prealaudata, da-ne buna sporire a mintii, pe cei aflati in vrajba si in dezbinare impaca-i, uneste-i si pune intre ei o legatura de iubire nedespartita, pe cei rataciti din nesocotinta intoarce-i spre lumina adevarului lui Hristos, povatuieste-i frica de Dumnezeu, infranarea si harnicia, da-le cuvantul intelepciunii si cunostiinte folositoare de suflet celor ce le cer, lumineaza-ne cu bucuria cea nepieritoare, Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita decat Serafimii. Iar noi, vazand faptele minunate si preachibzuita intelepciune a lui Dumnezeu in lume si in viata noastra, sa ne instrainam de desertaciunea pamanteasca si de prisositoarele griji lumesti si sa ne ridicam mintile si inimile noastre spre cer, pentru ca, prin ocrotirea si ajutorul Tau, lauda, multumire si inchinare pentru toate sa-i aducem Intreit Slavitului Dumnezeu si Ziditorul tuturor, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!

Rugaciune catre Maica Domnului pentru a obtine har
Rugaciune catre Maica Domnului pentru a obtine har prin mijlocirea Fericitului Ieremia


Sfnta Marie, Maica lui Dumnezeu si Maica noastra, care ai fost iubita cu gingasie de Fericitul Ieremia, te rugam aprinde in inimile noastre o vie si sfnta iubire fata de Dumnezeu si fata de aproapele, ca sa urmam exemplul acestui slujitor al tau, care si-a dovedit prin fapte iubirea fata de Tatal ceresc si fata de fratii in suferinta.

Ajuta-ne ca, urmnd inspiratiile Duhului Sfnt, sa ne angajam cu sinceritate si seriozitate in opera de promovare a bunei intelegeri in mediul in care traim si a unirii tuturor crestinilor in credinta si iubire.

O, buna Mama, care te-ai aratat Fericitului Ieremia ca Regina a cerului spunndu-i ca Fiul tau este coroana ta stralucita, te rugam dobndeste-ne de la Tatal ceresc ajutorul de care acum avem att de mare nevoie si, mai presus de toate, harul suprem sa-l cunoastem, sa-l iubim si sa-l imitam pe Iisus Hristos, Domnul si Mntuitorul nostru. Amin.''
Sus In jos
anasperanta
Admin
avatar

Mesaje : 679
Data nasterii : 18/06/1974
Data de inscriere : 30/07/2010
Varsta : 44

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Mar 7 Dec 2010 - 11:41


Rugaciunea ultimilor stareti
de la manastirea Optina
Doamne, daruieste-mi sa primesc cu liniste sufleteasca tot ce-mi va aduce ziua de azi. Invredniceste-ma sa ma dau intru totul Sfintei Voiei Tale. In tot ceasul astazi, povatuieste-ma si in toate ma sprijineste.
Oricare vor fi vestile pe care le voi primi in timpul zilei, invata-ma sa le primesc cu sufletul linistit si intarit in credinta ca peste toate este Sfanta Voia Ta.
In toate faptele si cuvintele mele,Tu calauzeste-mi simtirile. In toate intamplarile neasteptate, nu ma lasa sa uit ca totul vine de la Tine. Invata-ma sa fiu deschis si intelept cu fiecare din madularele familie mele duhovnicesti, pe nimenea amarand, pe nimenea intristand.
Doamne, da-mi putere sa port osteneala zilei de astazi si toate intamplarile din vremea ei. Calauzeste-mi voia si invata-ma sa ma rog, sa nadajduiesc, sa cred, sa iubesc, sa rabd si sa iert.
Amin

_________________
Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de Rai.
Sus In jos
http://autism.forumer.ro
iuliaMesaje : 506
Data nasterii : 10/07/1967
Data de inscriere : 20/09/2010
Varsta : 51
Localizare : ORADEA

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Vin 10 Dec 2010 - 0:47

Este deosebit de frumoasa rugaciunea...si cuprinde MULT !
Sus In jos
anasperanta
Admin
avatar

Mesaje : 679
Data nasterii : 18/06/1974
Data de inscriere : 30/07/2010
Varsta : 44

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Sam 11 Dec 2010 - 1:13

Psalmul 50


Miluieşte-mă, Dumnezeule, după mare mila Ta

Şi după mulţimea îndurărilor Tale, şterge fărădelegea mea.
Mai vârtos mă spală de fărădelegea mea şi de păcatul meu mă curăţeşte.
Că fărădelegea mea eu o cunosc şi păcatul meu înaintea mea este pururea.
Ţie unuia am greşit şi rău înaintea Ta am făcut, aşa încât drepteşti Tu întru cuvintele Tale şi biruitor când vei judeca Tu.
Că iată întru fărădelegi m-am zămislit şi în păcate m-a născut maicamea.
Că iată adevărul ai iubit; cele nearătate şi cele ascunse ale înţelepciuniiTale, mi-ai arătat mie.
Stropi-mă-vei cu isop şi mă voi curăţi; spăla-mă-vei şi mai vârtosdecât zăpada mă voi albi.
Auzului meu vei da bucurie şi veselie; bucura-se-vor oasele mele cele smerite.
Întoarce faţa Ta de la păcatele mele şi toate fărădelegile mele şterge-le.
Inimă curată zideşte intru mine, Dumnezeule şi duh drept înnoieşteîntru cele dinlăuntru ale mele.
Nu mă lepăda de la faţa Ta şi Duhul Tău cel sfânt nu-l lua de lamine.
Dă-mi mie bucuria mântuirii Tale şi cu duh stăpânitor mă întăreşte.
Învăţa-voi pe cei fără de lege căile Tale şi cei necredincioşila Tine se vor întoarce.
Izbăveşte-mă de vărsarea de sânge, Dumnezeule, Dumnezeul mântuirii mele; bucura-se-va limba mea de dreptatea Ta.
Doamne, buzele mele vei deschide şi gura mea va vesti lauda Ta.
Că de ai fi voit jertfă, ţi-aş fi dat; arderile de tot nu le vei binevoi.
Jertfa lui Dumnezeu: duhul umilit; inima înfrântă şi smerită Dumnezeunu o va urgisi.
Fă bine, Doamne, întru bună voirea Ta, Sionului, şi să se zidească zidurile Ierusalimului.
Atunci vei binevoi jertfa dreptăţii, prinosul şi arderile de tot;atunci vor pune pe altarul Tău viţei.

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=50&id=65


_________________
Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de Rai.
Sus In jos
http://autism.forumer.ro
anasperanta
Admin
avatar

Mesaje : 679
Data nasterii : 18/06/1974
Data de inscriere : 30/07/2010
Varsta : 44

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Sam 11 Dec 2010 - 2:21

CREZULCred într-Unul Dumnezeu, Tatăl Atotţiitorul, Făcătorul cerului şi al pământului, al tuturor celor văzute şi nevăzute.
Şi într-Unul Domn lisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Născut, Care din Tatăl S-a născut mai înainte de toţi vecii. Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, născut nu făcut, Cel de o fiinţă cu Tatăl, prin Care toate s-au făcut. Care pentru noi oamenii şi pentru a noastră mântuire, S-a pogorât din ceruri şi S-a întrupat de la Duhul Sfânt şi din Maria Fecioara şi S-a făcut om. Şi S-a răstignit pentru noi în zilele lui Ponţiu Pilat, a pătimit şi S-a îngropat. Şi a înviat a treia zi după Scripturi. Şi S-a înălţat la ceruri şi şade de-a dreapta Tatălui. Şi iarăşi va să vie cu slavă, să judece viii şi morţii, a Cărui împărăţie nu va avea sfârşit.
Şi întru Duhul Sfânt, Domnul de viaţă Făcătorul, Care de la Tatăl purcede; Cel ce împreună cu Tatăl şi cu Fiul este închinat şi slăvit, Care a grăit prin prooroci.
Întru una, sfântă, sobornicească şi apostolească Biserică, mărturisesc un botez spre iertarea păcatelor, aştept învierea morţilor şi viaţa veacului ce va să vie. Amin.


Simbolul Credinţei Ortodoxe, cum mai este numit Crezul, a fost elaborat în secolul al patrulea la primul Sinod ecumenic ţinut la Niceea în 325 şi la al doilea Sinod ecumenic ţinut la Constantinopol în 381, chiar dacă se bazează pe simboluri ale botezului datând încă din timpurile apostolice.Prima parte a Crezului a fost elaborată de 318 episcopi, Sfinţi Părinţi inspiraţi de Dumnezeu ce s-au adunat la Niceea de pe întreg pământul.
A doua parte a Crezului, începând cu cuvintele “… Şi în Sfântul Duh …”, a fost elaborată de 150 Sfinţi Părinţi adunaţi la Al doilea Sinod ecumenic ţinut în 381 la Constantinopol.

_________________
Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de Rai.
Sus In jos
http://autism.forumer.ro
iuliaMesaje : 506
Data nasterii : 10/07/1967
Data de inscriere : 20/09/2010
Varsta : 51
Localizare : ORADEA

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Mar 8 Mar 2011 - 5:20

Azi am primit o rugaciune care mi-a placut foarte mult....vi-o impartasesc si voua:
DOAMNE !
Ajuta-ma sa pot spune celor puternici adevarul in fata
Sa nu mint doar pentru a castiga aplauzele celor slabi
Daca-mi dai noroc, nu-mi lua fericirea,
Daca-mi dai putere, nu-mi lua ratiunea,
Daca-mi dai succes, nu ma lipsi de umilinta
Daca-mi dai umilinta, nu-mi lua demnitatea,
Ajuta-ma ca intotdeauna sa vad si reversul medaliei
Nu ma lasa sa-i invinovatesc lpe ceilalti pentru ca nu gandesc ca mine
Invata-ma sa iubesc oamenii ca pe mine insumi
Invata-ma sa ma judec ca pe restul
Nu ma lasa sa alunec in orgoliu, in disperare sau esec
Mai bine aminteste-mi ca esecul este experienta care precede triumful
Invata-ma ca , in ciuda suferintei, sa merg mai departe
Invata-ma ca , in ciuda deceptiilor sa nu-mi pierd increderea
Invata-ma ca a IERTA este cel mai important lucru pentru cel puternic si ca razbunarea este semnalul primitiv al celui slab
Daca-mi iei norocul, lasa-mi speranta
Daca-mi iei succesul, lasa-mi puterea de a trece peste esec
Daca voi gresi cuiva, da-mi curajul sa-mi cer iertare
Daca-mi va gresi cineva, da-mi bunatatea ca sa-l pot ierta
Doamne daca eu uit de TINE, TU sa nu uiti de mine
Te iubesc Doamne am nevoie de TINE, vino in inima mea
Binecuvanteaza-mi familia si pe prietenii mei. AMIN

Sus In jos
anasperanta
Admin
avatar

Mesaje : 679
Data nasterii : 18/06/1974
Data de inscriere : 30/07/2010
Varsta : 44

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Lun 15 Aug 2011 - 23:28

"Rugăciunea de fiecare zi a Sfântului Ierarh Filaret al Moscovei

Doamne, nu știu ce să cer de la Tine. Tu unul știi de ce am nevoie, Tu
mă iubești pe mine mai mult decît pot să Te iubesc eu pe Tine. Părinte,
dă robului Tău cele ce singur nu știe a le cere. Nu îndrăznesc să cer
nici cruce, nici mîngîiere: numai stau înaintea Ta. Inima mea e deschisă
Ție; Tu vezi trebuințele mele pe care nu le știu eu. Vezi și fă după
mila Ta. Lovește-mă și mă tămăduiește, doboară-mă și mă ridică. Mă
cutremur și tac cu evlavie înaintea voinței Tale sfinte și a căilor Tale
celor nepătrunse pentru mine. Mă aduc Ție jertfă, nu am altă dorință
decît numai să fac voia Ta; învață-mă să mă rog, singur roagă-Te în
mine! Amin.
"

_________________
Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de Rai.
Sus In jos
http://autism.forumer.ro
maria

avatar

Mesaje : 252
Data nasterii : 04/09/1970
Data de inscriere : 09/05/2011
Varsta : 47
Localizare : TG NEAMT

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Mar 16 Aug 2011 - 21:34

iubite doamne tu imi cunosti nevoile asa ca le pun in mainile tale,invata ma sa fac voia ta,amin!
Sus In jos
anasperanta
Admin
avatar

Mesaje : 679
Data nasterii : 18/06/1974
Data de inscriere : 30/07/2010
Varsta : 44

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Sam 3 Sept 2011 - 7:30

RUGACIUNEA SFANTULUI IOANICHIE

Nadesjdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul,acoperamantul meu este Duhul Sfant,Treime Sfanta,slava Tie.

_________________
Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de Rai.
Sus In jos
http://autism.forumer.ro
nico_30

avatar

Mesaje : 272
Data nasterii : 29/10/1980
Data de inscriere : 21/11/2010
Varsta : 37
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Mier 7 Sept 2011 - 11:15

Bravo voua, celor care ati postat aceste rugaciui minunate....Sunt balsam pentru suflet si ....VA MULTUMESC....
Sus In jos
http://euluptcuautismul-tupotisamajuti.blogspot.com/
maria

avatar

Mesaje : 252
Data nasterii : 04/09/1970
Data de inscriere : 09/05/2011
Varsta : 47
Localizare : TG NEAMT

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Joi 8 Sept 2011 - 10:58

Rugaciunea Braul Maicii Domnului taIn zilele imparatului Iustinian a fost adus braul Nascatoarei de Dumnezeu, din Episcopia Zila si s-a pus in sfanta racla, asezandu-se intr-o casa deasupra osemintelor imparatilor Zoe si Leon, in cetatea Halcopatri. Mai tarziu, acest brau sfant a fost dus in cetatea sfanta a Ierusalimului, asezat impreuna cu vesmantul Preacuratei Fecioare Maria. Arcadie, feciorul imparatului Teodosie cel Mare, a adus braul Nascatoarei de Dumnezeu, din cetatea Ierusalimului cu mare evlavie si cinste la Constantinopol si l-a asezat intr-un sicriu luminat, numit racla sfanta. Dupa 410 ani de la acesta mare sarbatoare, imparatul leon a rugat un patriarh sa deschida sfanta racla, pentru sotia sa Zoe, care era chinuita de duhuri rele. Imparateasa Zoe a avut in vis o vedenie dumnezeiasca, spunandu-i ca daca va fi asezat si atins de trupul ei sfantul brau se va tamadui de boala ce a cuprins-o. Patriarhul, prin rugaciuni umile, a scos si asezat sfantul brau pe trupul imparatesei Zoe, care imediat s-a tamaduit, preamarind pe Dumnezeu. Cei care au vazut marea minune, prin rugaciuni si laude smerite au adus multumiri lui Dumnezeu, dupa care preacinstitul brau a fost asezat in sfanta racla, pastrandu-se pentru vesnica pomenire si amintire.

O rugaciune foarte puternica, care, daca este citita cu multa credinta are puterea sa alunge necazurile si bolile sa dezlege farmecele, blestemele si vrajitoriile. Inainte de a apela la puterea tamaduitoare a braului Maicii Domnului, crestinii trebuie sa mearga sa se spovedeasca, sa- si petreaca timpul lunea, miercurea si vinerea in post si rugaciuni, sa mearga la slujbe de dezlegari, iar duminica sa mearga la Biserica. Sfantul brau se citeste in fiecare zi, iar alaturi de el se citeste si Paraclisul Maicii Domnului.


In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.

Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi(de trei ori).

Marire Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Preasfanta Treime miluieste-ne pe noi. Doamne curateste pacatele noastre; Stapane iarta faradelegile noastre. Sfinte cerceteaza si vindeca neputintele noastre pentru numele Tau.

Doamne miluieste(de trei ori).

Marire...

Tatal nostru care esti in ceruri, sfinteasca- se numele Tau, vie imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in cer, asa si pe pamant. Painea noastra, cea de toate zilele, da-ne-o noua astazi si ne iarta noua pacatele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita ci ne izbaveste de cel rau.

Si acum...

Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, bucura-te ceea ce esti plina de dar, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui Tau, ca ai nascut pe Hristos, Mantuitorul sufletelor noastre.

Prea Sfanta Marie, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.

Sub indurarile tale scapam si noi. Rugaciunile nostre nu le trece cu vederea si de primejdii ne scapa, una Curata si Binecuvantata.

Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, apara, mantuieste si pazeste pe robul tau(numele) de tot raul si necazul, de toate bolile si durerile, de toate farmecele, vrajitoriile si blestemele ca intreg si sanatos sa fie robul Tau. Amin.

Bucura-te, usa mantuirii.

Bucura-te, datatoarea darului celui Dumnezeiesc.

Bucura-te, camara nuntii celei fara de samanta.

Bucura-te, lauda cea de cinste a preotilor celor cuviosi.

Bucura-te, prin care cad vrajmasii.

Bucura-te mantuirea sufletului meu.

Bucura-te Mireasa pururea Fecioara .

Data-i robului tau Preamarita, tare ingradire, aceasta scapandu-l de toate primejdiile, cu dumnezeiestile lucrari si nebiruit de vrajmasi pazindu-l si care striga catre tine cu credinta. Taria, puterea si cuvioasa mea bucurie este Fiul Tau si Domnul ca un bun si milostiv.

Ca si cu o cinstita coroana cu braul tau, robul tau cu buna credinta luminat fiind, incununat cu dumnezeiasca ta marire, sa-l mantuiesti ca pe un milostiv. Incinge pe robul tau intarindu-l asupra vrajmasilor, ca sa lupte nebiruit contra patimilor celor ce-l muncesc si nepatimire biruitoare daruindu-i ca pururea sa te mareasca pe tine si pe Fiul tau si sa strige: Iisuse, mantuieste-ma pe mine pacatosul ca un milostiv.

Nasterea fara stricaciune si feciorie, numai tu ai avut preabinecuvantata si incingerea de mantuire ai daruit oamenilor, braul tau cel sfant, care pana acum a ramas nestricat dumnezeiasca Mireasa, prin care robul tau ia de la Dumnezeul nostru mare mila. Cei intre sfinti parintii nostri mari dascali si ierarhi ai lumii: Vasile cel mare, Grigore Teologul si Ioan Gura de Aur, Atanasie si Chiril si toti Sfintii Apostoli si intaiul mucenic Stefan; Sfintilor mucenici Gheorghe, Teodor Tiron, teodor Stratilat, Dumitru si toti sfintii mucenici si mucenice; Sfinte Ioane, proorocule si Inaintemergatorule, botezatorul lui Iisus Hristos; sfintii prooroci: Moise, Avraam, Ilie, Elisei, si toti sfintii apostoli si mucenici rugati-va Domnului, pentru viata, pacea, sanatatea, buna norocire si iertarea pacatelor robului lui Dumnezeu, pentru apararea si mantuirea lui si sa-l pazeasca de tot raul si necazul, de toate bolile si durerile, de toate farmecele si vrajitoriile. Inima se indoieste, atingandu-se cu calduroasa credinta de braul Fecioarei, incingandu-se cu putere nebiruita impotriva patimilor necurate si a vrajmasilor fara trupuri, nevatamat ramanand in veci. Braul tau, intru bucuria inimii cu cinste toti sa-l purtam, care este spre ajutor tuturor credinciosilor de Dumnezeu Nascatoare. Celor bolnavi da vindecare, celor ce aluneca intarire, celor lenesi, imbarbatare, carmuire celor ce inoata, celor rataciti intoarcere.

Curata Fecioara, Dumnezeiescul dar al prea cinstitului tau brau, da-l tuturor celor ce cu credinta il purtam si-l sarutam cu dragoste in veci.

Sfintilor, tamaduitori fara de arginti si de minuni facatori, Cosma si damian, Chir si Ioan, Pantelimon, Ermolae, Samson, Diomid, Mochie, Anichit, Talaleu, Trifon si Ana, tu cuvioase parinte Nicolae, impreuna cu arhiereul Ioan Gura de Aur, rugati-va Domnului pentru viata, sanatatea, buna norocire si iertarea pacatelor robului lui Dumnezeu si pentru ca Bunul Dumnezeu sa-l pazeasca de tot raul ca intreg si sanatos sa petreaca in veci.

Sfintii Evanghelisti: Matei, Marcu, Luca, Ioan, arhanghelii Mihail si Gavriil, Serafimii si heruvimii cu 318 sfinti parinti de la Niceea si toti sfintii pomeniti in Sfanta noastra Biserica, rugati-va Domnului pentru sanatatea, viata, pacea, buna norocire si iertarea pacatelor robului lui Dumnezeu si pentru ca Bunul Dumnezeu sa-l apere si mantuiasca de tot raul, necazurile, de toate bolile si durerile, de tot blestemul si de toata vrajitoria si cu totul sanatos si intreg sa fie in veci. Amin. Te blestem pe tine diavole cu puterea Sfintei Cruci, cu Fecioara Maria si Sfanta Treime, cu toate fecioarele martire si cu toti sfintii ingeri sezatori pe cele noua tronuri in jurul Tronului Tatalui ceresc si cu toti sfintii pomeniti in caest brau, ca sa nu ai nici o putere asupra robului lui Dumnezeu, cu nici un fel din vicleniile tale. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

De inselatoria dragostei, a patimilor si de vrajmasul ce-l ispiteste cu greutatea pacatelor si de cumplita lene de robire degraba sa izbavesti pe robul Tau mult milostiva Fecioara Maria, care cu credinta alearga la Tine, ca singura aparatoare si mangaietoare in veci. Amin.

Doamne miluiese(de trei ori).

Marire....

Aparatoare Doamna, multumiri pentru biruinta, aducem Tie, noi robii Tai, ca ceea ce ai stapanire nebiruita slobozeste-ne din toate nevoile, ca sa strigam Tie: Bucura-te, Mireasa, pururea Fecioara.

Si acum...Prea cinstitul Tau brau ce a cuprins pantecele tau, cel de Dumnezeu primitor, este cetatii tale, tarie nebiruita si vestire de bunatati neimputinata.

Nadejdea mea este Tatal, scaparea mea este Fiul si acoperamantul meu este Sfantul Duh, Treime Sfanta, Marire Tie.

Stapana, primeste rugaciunile noastre si ne miluieste de toata nevoia si intristarea.

Preasfanta Treime, marire Tie. Amin.


Acest brau, e bine sa-l poarte la el si sa-l citeasca fiecare credincios cate zile are pe pamant, caci va putea fi scapat de necazuri si boli, deoarece Preacurata Fecioara Maria, Nascatoarea de Dumnezeu, este ocrotitoarea noastra a tuturor in veci.

maduieste orice suferinta
Sus In jos
anasperanta
Admin
avatar

Mesaje : 679
Data nasterii : 18/06/1974
Data de inscriere : 30/07/2010
Varsta : 44

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Mier 28 Sept 2011 - 10:47

Cuvine-se cu adevărat să te fericim pe tine, Născătoare de Dumnezeu, cea
pururea fericită şi prea nevinovată şi Maica Dumnezeului nostru. Ceea
ce eşti mai cinstită decât Heruvimii şi mai mărită fără de asemănare
decât Serafimii, care fără stricăciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai născut,
pe tine, cea cu adevărat Născătoare de Dumnezeu, te mărim.

_________________
Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de Rai.
Sus In jos
http://autism.forumer.ro
maria

avatar

Mesaje : 252
Data nasterii : 04/09/1970
Data de inscriere : 09/05/2011
Varsta : 47
Localizare : TG NEAMT

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Mar 3 Apr 2012 - 10:42
POSTUL SF. PASTE

Citeste aceasta rugaciune si sa vezi cum Dumnezeu raspunde:

''Doamne, te iubesc si am nevoie de tine, vino in inima mea si binecuvanteaza- ma pe mine, pe familia mea, casa mea, prietenii mei, in numele Domnului nostru Iisus Hristos. Amin.''


Rugaciunea postului :

Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar in acest moment.
Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite.
Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti , chiar in acest moment. Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta.
Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau.
Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti.
Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor.
Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea.
Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor.
Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta, din nestiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc.
Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfinta, In Numele Fiului Tau, Iisus Hristos.
Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere.
Amin
Sus In jos
maria

avatar

Mesaje : 252
Data nasterii : 04/09/1970
Data de inscriere : 09/05/2011
Varsta : 47
Localizare : TG NEAMT

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Sam 7 Apr 2012 - 21:13

Sus In jos
maria

avatar

Mesaje : 252
Data nasterii : 04/09/1970
Data de inscriere : 09/05/2011
Varsta : 47
Localizare : TG NEAMT

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Joi 23 Aug 2012 - 9:33


RUGACIUNE PUTERNICA
PREOT ILARION ARGATU
(1913 - 1999)
Rugaciune:
"Iarta-ma, Doamne:
-pentru tot ce puteam sa vad si nu am vazut!
-pentru tot ce puteam sa aud si nu am auzit!
-pentru tot ce puteam sa simt si nu am simtit!
-pentru tot ce as fi putut sa inteleg si nu am inteles!
-pentru tot ce puteam sa constientizez si nu am constientizat!
-pentru iertarea pe care as fi putut sa o dau si nu am dat-o!
-pentru bucuria pe care as fi putut sa o traiesc si nu am trait-o!
-pentru Lumina pe care as fi putut sa o primesc si nu am primit-o!
-pentru viata pe care as fi putut sa o ocrotesc si nu am ocrotit-o!
-pentru visele pe care mi le-as fi putut împlini si nu le-am implinit!
-pentru necunoscutul in care as fi putut sa pasesc si din teama nu am indraznit sa pasesc!
-pentru iubirea pe care as fi putut sa o exprim si nu am exprimat-o!
-pentru tot ce puteam sa creez bun si frumos si nu am creat pentru gloria Ta, Doamne,
si a Imparatiei Tale Divine!
Pentru tot ce stiu si nu stiu ca am gresit, pe Tine, Doamne, care esti Mila
si Iubirea infinita, Te rog, iarta-ma si ma imbraca cu nesfarsita Ta Iubire si Lumina!
Iti multumesc, Doamne:
-pentru toata frumusetea pe care am vazut-o izvorand din Tine !
-pentru muzica tacuta a Inimii Tale, pe care mi-ai dezvaluit-o auzului!
-pentru tot ce am simtit bun si minunat in viata mea!
-pentru tot ce prin harul Tau am inteles!
-pentru lumina pe care am sorbit-o in adancul meu!
-pentru iertarea pe care daruind-o, am dobandit pace!
-pentru bucuria fiecarei clipe traite in Tine, Doamne!
-pentru toate cadourile spirituale care mi-au imbogatit fiinta!
-pentru viata mea, care e a Ta, o mica parte a simfoniei existentei!
-pentru visele care au prins forma prin armonia iubirii Tale pentru mine!
-pentru necunoscutul in care am pasit plin de curaj, regasindu-Te!
-pentru iubirea coplesitoare cu care ma dezmierzi clipa de clipa!
-pentru tot ce am creat prin Tine bun si frumos, aducand cu umilinta lauda Imparatiei Tale divine!
Dumnezeu, Tatal nostru, plimbandu-se prin casa mea imi va lua toate grijile si
va vindeca toate bolile mele si ale familiei mele în Numele lui Iisus,
Amin!"
Sus In jos
anasperanta
Admin
avatar

Mesaje : 679
Data nasterii : 18/06/1974
Data de inscriere : 30/07/2010
Varsta : 44

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Mar 9 Oct 2012 - 23:38

Milostive Doamne, învață-ne pe noi toți prin Duhul Tău Cel Sfânt să trăim după voia Ta, ca toți să Te cunoaștem în Lumina Ta pe Tine, adevăratul Dumnezeul nostru, fiindcă fără Lumina Ta nu putem înțelege plinătatea iubirii Tale. Luminează-ne prin harul Tău
și el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine.

(Sfântul Siluan)

_________________
Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de Rai.
Sus In jos
http://autism.forumer.ro
LiliMesaje : 102
Data nasterii : 27/05/1980
Data de inscriere : 08/08/2010
Varsta : 38
Localizare : Suceava

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Mier 10 Oct 2012 - 2:22

poate n-ar trebui sa scriu aici,dar ieri m-a impresionat pana la lacrimi Denisa.Ea nu vorbeste,niciun cuvant,nimic.....Inca nu cunoaste literele,dar ii pace sa ii citim si ea urmareste cu degetul cuvintele ,in special din carti bisericesti,Ieri a venit cu o carticica Sfinte rugaciuni ale crestinului ortodox,mi-a deschis cartea si mi-a aratat ce sa ii citesc "asemenea si femeii celei mute ,i/ai deschis graiul si vorbea curat"asa incepea acea pagina....era dintr-o rugaciune catre Mucenicul Mina.Mi-au dat lacrimile,nu-mi venea sa cred...o fi coincidenta,o fi vreun semn ca ar trebui sa cred mai mult in puterea lui Dzeu...
Sus In jos
maria

avatar

Mesaje : 252
Data nasterii : 04/09/1970
Data de inscriere : 09/05/2011
Varsta : 47
Localizare : TG NEAMT

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Lun 15 Oct 2012 - 10:43

O;Lili ,ar trebui sa fii fericita pt asemenea semn de la d-zeu .Asa este ,este o minune ,d-zeu te indruma sa te rogi, rugaciunea ne ajuta si ne da putere sa mergem mai departe cu izbanda .Iar rugaciunea mamei pt fii ei este intotdeauna rasplatita..Eu sunt o pacatoasa dar cand trebuie sa iau o hotarare si-i cer lui D-zeu sa ma lumineze ,,primesc raspuns
Sus In jos
anasperanta
Admin
avatar

Mesaje : 679
Data nasterii : 18/06/1974
Data de inscriere : 30/07/2010
Varsta : 44

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Mar 16 Oct 2012 - 5:41

si pe crina o intereseaza cartea de rugaciuni ...sii citeste "Crezul" pe silabe desi il stie de mult pe de rost...mie imi da o stare asa de bucurie(dar nu o distrag din preocuparea ei) caci o vad foarte serioasa cu cartea in mana, ptr ca nici o carte nu a deschis sa citeasca pana acum cu placere in afara de aceasta, adica din propria ei vointa...

lili ceea ce a citit fata ta e deosebit...sa crezi in puterea lui Dumnezeu....maria ti-a dat sfatul foarte bun ,sa luam aminte.

_________________
Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de Rai.
Sus In jos
http://autism.forumer.ro
LiliMesaje : 102
Data nasterii : 27/05/1980
Data de inscriere : 08/08/2010
Varsta : 38
Localizare : Suceava

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Mar 16 Oct 2012 - 12:41

Asa voi face,Doamne ajuta!!!
Sus In jos
iuliaMesaje : 506
Data nasterii : 10/07/1967
Data de inscriere : 20/09/2010
Varsta : 51
Localizare : ORADEA

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Mier 17 Oct 2012 - 22:35

O rugaciune din MARAMURES (de unde vin eu)

*
In Maramures, rugaciunile se mostenesc pe linie de familie. Nu stie
nimeni cine le-a izvodit, dar sunt nedespartite de oameni.

Mai
ales femeile le poarta zilnic cu ele, dar scump, la sarbatori, la munca
sau, ca acum, in postul Sfintelor Pasti. Rugaciuni minunate, pline de
credinta si intimitate, care-l coboara pe "Bunucu' de Dumnezau" pe
pamant *

Rogu-ma, Doamne, cu ruga
rugata

Cu inima plecata,
Catre Maica Sfanta din cer Preacurata,
Cum se roaga lumea toata.

Rogu-ma, Doamne, sfintei Luni
Incepatoarea saptamanii, daruirea postului
Rogu-ma la Maica Sfanta,
Maica Sfanta sa sa roage
Fiului Sau si Dumnezaului nostru,
Sa-si puie mila, sa sa-ndure Bunucu' Dumnezau
Sa-si intoarca fata,
Sa ne deie ce-om cere:
Naroc si videre (vedere) si putere,
Sanatate si iertare de pacate.

Rogu-ma, Doamne, cu ruga rugata
Cu inima plecata,
Catre Maica Sfanta din cer Preacurata,
Cum se roaga lumea toata.

Rogu-ma Doamne, sfintei Marti

Cadelnita lui Cristos,
Mie sa-mi fii de folos
Rogu-ma la Maica Sfanta,
Maica Sfanta sa sa roage
Fiului Sau si Dumnezaului nostru,
Sa-si puie mila, sa-si intoarca fata,
Sa sa-ndure Bunucu' Dumnezau,
Sa ne deie ce-om cere:
Naroc si videre si putere,
Sanatate si iertare de pacate.

O, rogu-ma, Doamne, cu ruga
rugata,
Cu inima plecata
Catre Maica Sfanta din cer Preacurata,
Cum se roaga lumea toata.

O, rogu-ma, Doamne, sfintei Miercuri
Vesnica, puternica!
Rogu-ma la Maica Sfanta,
Maica Sfanta sa sa roage
Fiului Sau si Dumnezaului nostru,
Sa-si puie mila, sa-si intoarca fata,
Sa sa-ndure Bunucu' Dumnezau,
Sa ne deie ce-om cere:
Naroc si putere si videre,
Sanatate si iertare de pacate.

O, rogu-ma, Doamne, cu ruga rugata,
Cu inima plecata,
Catre Maica Sfanta din cer Preacurata
Cum se roaga lumea toata.

Rogu-ma, Doamne, sfintei Joi
Sabornica ingereasca,
Rogu-ma la Maica sfanta,
Maica Sfanta sa sa roage
Fiului Sau si Dumnezaului nostru,

Sa-si puie mila, sa-si intoarca fata,
Sa sa-ndure Bunucu' Dumnezau,
Sa ne deie
ce-om cere:
Naroc si putere si videre,
Sanatate si iertare de pacate.

O, rogu-ma, Doamne, cu ruga rugata,
Cu inima plecata,
Catre Maica Sfanta din cer Preacurata,
Cum sa roaga lumea toata.

Rogu-ma, Doamne, sfintei Vineri
Stalpu' ceriului si-al pamantului!
Rogu-ma la Maica Sfanta,
Maica Sfanta sa sa roage
Fiului Sau si Dumnezaului nostru,
Sa-si puie mila, sa-si intoarca fata,
Sa sa-ndure Bunucu' Dumnezau,
Sa ne deie ce-om cere,
Naroc si putere si videre,
Sanatate si iertare de pacate.

O, rogu-ma, Doamne, cu ruga rugata
Cu inima plecata
Catre Maica Sfanta din cer
Preacurata
Cum sa roaga lumea toata.

Rogu-ma, Doamne, sfintei Sambata
Slujba ingerilor si zua mortilor,
Rogu-ma la Maica Sfanta,
Maica sfanta sa sa roage
Fiului Sau si Dumnezaului nostru,
Sa-si puie mila, sa-si intoarca fata,
Sa sa-ndure Bunucu' Dumnezau,
Sa ne deie ce-om cere:
Naroc si putere si videre,
Sanatate si iertare de pacate.

O, rogu-ma, Doamne, cu ruga rugata,
Cu inima plecata,
Catre Maica Sfanta din cer Preacurata,
Cum sa roaga lumea toata.

Rogu-ma, Doamne, sfintei Duminici
Slujba-n ceri si hodina lu' Dumnezau,
Imparateasa lu' Cristos, mie sa-mi fii de folos.
Rogu-ma la Maica Sfanta,
Maica Sfanta sa sa roage.
Fiului Sau si Dumnezaului nostru,
Sa-si puie mila, sa-si intoarca fata,
Sa sa-ndure Bunucu' Dumnezau,
Sa ne deie ce-om cere:
Naroc si putere si videre,
Sanatate si iertare de pacate.

Rogu-ma, Doamne, cum s-o rugat 99 de calugari
In 99 de
manastiri,
Cu 99 de (E)Vanghelii deschise,
Cu 99 de lumini aprinse,

Cat is noptile, nu-si inchid Vangheliile,
Cat is zalele nu-si stang lumninile.
Doamne, vazutu-i-ai?
Doamne, auzitu-i-ai?
Primit-ai rugaciunile lor?
Doamne, auzi-ma si pa mine gresita si pacatoasa!
Doamne, vezi-ma si pa mine gresita si pacatoasa.
Doamne, primeste-mi s-a mele rugaciunele
Aieste gresitele si putinele!

Maica Domnului (Icoana pe sticla din Transilvania)
O rogu-ma la Maica Sfanta,
Maica Sfanta sa sa roage
Fiului Sau si Dumnezaului nostru,
Sa-si puie mila, sa-si intoarca fata,
Sa ne deie ce-om cere:
Naroc si putere si videre,
Sanatate si iertare de pacate.

O, rogu-ma, Doamne, cu ruga rugata
Cu inima plecata
Catre Maica Sfanta din cer Preacurata
Cum se roaga lumea toata.

Rogu-ma, Doamne, cum s-o rugat
99 de calugarite,
In
99 de bisericute,
Cu 99 de lumini aprinse,
Cu 99 de Vanghelii deschise.
Cat is noptile, nu-nchid Vangheliile,
Cat is zilele, nu stang lumninile.
Doamne, vazutu-le-ai?
Doamne, auzitu-le-ai?
Doamne, primit-ai rugaciunile lor?
Doamne, auzi-ma si pa mine gresita si pacatoasa!
Doamne, vezi-ma si pa mine gresita si pacatoasa!
Doamne, primeste s-a mele rugaciunele,
Aieste gresitele si putinele!
Rogu-ma la Maica Sfanta,
Maica Sfanta sa sa roage
Fiului Sau si Dumnezaului nostru
Sa-si puie mila, sa-si intoarca fata,
Sa sa-ndure Bunucu' Dumnezau,
Sa ne deie ce-om cere:
Naroc si putere si videre,
Sanatate si iertare de pacate.
O, rogu-ma, Doamne, cu ruga rugata,
Cu inima plecata,
Catre Maica Sfanta din cer Preacurata,
Cum se roaga lumea toata.

Rogu-ma, Doamne, cum s-o rugat cele patru fete batrane,
In patru cornuri (colturi) de lume,
Cu geruntii (genunchii) crunti (insangerati),
cu
lacrimi fierbinti, cu inima topita, cu fata vestejita,
Cata (catre) Maica Sfanta din cer rugandu-se.
Maica Sfanta din Poarta ceriului,
Le-o vazut si le-o auzit,
Drept la ele-o coborat,
Cu Duhul Sfant peste ele-o suflat,
Si le-au binecuvantat!
Doamne, vazutu-le-ai?
Doamne, auzitu-le-ai?
Doamne, primit-ai rugaciunile lor?
Doamne, auzi-ma si pa mine gresita si pacatoasa!
Doamne, vezi-ma si pa mine gresita si pacatoasa!
Doamne, primeste s-a mele rugaciunele,
Aieste gresitele si putinele!
Rogu-ma la Maica Sfanta,
Maica Sfanta sa sa roage
Fiului Sau si Dumnezaului nostru,
Sa-si puie mila, sa-si intoarca fata,
Sa ne deie ce-am cere:
Naroc si putere si videre,
Sanatate si iertare de pacate.

O, rogu-ma, Doamne, cu ruga rugata,
Cu inima plecata,
Catre Maica Sfanta din cer Preacurata,
Cum se roaga lumea toata.

Rogu-ma cum s-o rugat cei trei tineri in cuptioriu' cel de
foc,
Cu geruntii crunti, cu lacrimi fierbinti,
Cu inima topita, cu fata vestejita,
Cata (catre) Maica Sfanta din cer rugandu-se.
Atata s-o rugat pana cuptioriu' de pa ei o ars.
Si tinerii au ramas
Maica Sfanta din Poarta ceriului
i-o vazut si i-o auzit,
Drept la ei o coborat,
Cu Duhul Sfant peste ei o suflat
Si i-au binecuvantat!
Tinerii s-au vindecat
Doamne, vazutu-i-ai?
Doamne, auzitu-i-ai?
Doamne, primit-ai rugaciunile lor?
Doamne, auzi-ma si pa mine gresita si pacatoasa!
Doamne, vezi-ma si pa mine gresita si pacatoasa!
Doamne, primeste s-a mele rugaciunele
Aieste gresitele si putinele!
O, rogu-ma la Maica Sfanta,
Maica Sfanta sa sa roage
Fiului Sau si Dumnezaului nostru,
Sa-si puie mila, sa-si intoarca fata,
Sa ne deie ce-am cere!
Naroc si putere si videre,
Sanatate si iertare de pacate!
Marire Tatalui si Fiului si Sfantului Duh,
acum si pururea si-n vecii vecilor
amin.
Sus In jos
nico_gMesaje : 536
Data nasterii : 29/05/1972
Data de inscriere : 08/08/2010
Varsta : 46

MesajSubiect: Re: Rugaciune...   Joi 18 Oct 2012 - 2:03

Foarte, foarte frumos!!! N-am cuvinte...
Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Rugaciune...   

Sus In jos
 
Rugaciune...
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Copii cu autism  :: Sa ne cunoastem. :: Jurnalul unui parinte. :: Diverse. :: Credinta.-
Mergi direct la: